Billige flyttemænd

Er du på udkig efter billige flyttemænd der kan hjælpe med din flytning? Så er du landet det rigtige sted. Hos Flytte-Fætteren bestræber vi os efter at være et billigt flyttefirma, der håndterer din flytning professionelt og altid yder den gode service.

Har du lyst til at blive ringet op, og få en snak om mulighederne for, hvordan vores billige flyttemænd kan hjælpe dig, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen til højre. Hvis det skal gå lidt hurtigere, kan vi kontaktes på tlf. 30 66 04 26

Billige flyttemænd finder du hos Flytte-Fætteren

En flytning kan hurtigt blive uoverskuelig. Der er nemlig mange løse ender der skal samles, og endnu flere praktiske gøremål der skal ordnes. Med lidt hjælp udefra, kan din flytning dog hurtigt blive overskuelig, effektiv og let – og det behøver ikke engang at være dyrt.

Hos Flytte-Fætteren har vi nemlig presset vores priser helt i bund, så din flytning ikke behøver koste en bondegård. Derudover får du mulighed for at skræddersy din flytning som du ønsker. Det betyder, at du selv bestemmer, hvor meget vi skal være inde over processen.

Hvordan kan vi hjælpe med din flytning?

Hos Flytte-Fætteren får du mulighed for at bestemme, hvor meget vi skal ordne i forbindelse med din flytning.

Vi kan derfor både sørge for:

 • Nedpakning af dit nuværende hjem
  Har du ikke tid eller overskud til at pakke dit nuværende hjem ned i flyttekasser, er det intet problem. Vores flyttemænd sørger for, at dine ejendele er pakket sikkert ned, på få timer. Har du ikke selv flyttekasser, sørger vi selvfølgelig for at medbringe det antal der er passende til dine ejendele. Vil du selv stå for nedpakningen, kan du her få gode råd og tips.
 • Rengøring
  Rengøringen af dit hjem kan ikke ske før alt er pakket og flyttekasserne ude af boligen. Det er derfor også et irriterende gøremål, da de fleste helst gerne vil hurtigst muligt hen til den nye bolig og starte udpakningen. Vi tilbyder derfor at blive tilbage og sørge for en hovedrengøring, så snart du har forladt matriklen.
 • Opbevaring i fald du har pladsmangel
  Skal du flytte til en mindre bolig, er det ikke sikkert du har plads til alle dine møbler. Hos Flytte-Fætteren tilbyder vi at opbevare dine møbler trygt og sikkert. Vores lokaler er nemlig videoovervåget, så du kan vide dig sikker på, at de altid er under opsyn.
 • Affaldskørsel til den nærmeste genbrugsstation
  Bor du i hovedstadsområdet, er det ikke sikkert du selv har en bil, der kan transportere alt dit affald til den nærmeste genbrugsstation. Vi tilbyder derfor at gøre det for dig i samme omgang.

Har du spørgsmål eller vil du hyre os til at hjælpe med din flytning, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 30 66 04 26 eller lade os kontakte dig, ved at udfylde boksen til højre.

Da vi oprindeligt er et flyttefirma i Brønshøj, er vores kontor placeret der. Vi flytter dog overalt i hele Storkøbenhavn, så tøv ikke med at give os et kald.

Fordele ved at få hjælp af professionelle flyttemænd

En forestående flytning kan fylde rigtig meget i ugerne op til flyttedatoen. Der er mange ting der skal ordnes, så selv den mindste håndsrækning, kan være en kæmpe hjælp. Fordelene ved hjælp fra professionelle billige flyttemænd er derfor at:

Du undgår stress
Med hjælp fra Flytte-fætteren kommer du til at få nogle langt mindre stressede uger op til den store dag. Derudover får du også overskud til alt andet, der normalt fylder i hverdagen.

Skåner din ryg
Det er ikke sjældent man hører om folk der har båret forkert på en genstand og efterfølgende har bøvlet med ryggen. Det kan nemlig have store konsekvenser, hvis du ikke ved hvordan du bærer korrekt på tunge ting. Ved at lade vores flyttemænd stå for alle de tunge løft, skåner du din ryg og ingen kommer til skade.

Sikrer dine møbler og ejendele
Med flytte-fætterens hjælp er du også garanteret, at din flytning af møbler foregår under de sikreste forhold. Vi har nemlig det nødvendige udstyr og erfaring der skal til, for at transportere genstande trygt fra A-B.

Giv os et kald og hør mere

Har du spørgsmål, eller vil du høre mere om vores priser og din mulighed for at få hjælp af billige flyttemænd, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 30 66 04 26.