Flyttemand København

En flyttemand kan som oftest være en kæmpe hjælp, hvis man står midt i en flytning. Det er nemlig let at undervurdere, hvor meget tid og kræfter det kræver at skulle gennemgå en flytning – uanset om det bare er lige rundt om hjørnet.

Står du derfor og kunne have brug for hjælp fra en flyttemand København? – Så giv os et kald på tlf. 30 66 04 26, eller skriv en besked i kontaktformularen til højre.

Hvornår kan man have brug for en flyttemand København?

Hos Flytte-fætteren står vi klar til at give en hånd med, når du skal flytte fra A-B. Vi ved nemlig hvor meget det kræver, fra det øjeblik du beslutter dig for at skrive under på enten købekontrakt eller lejekontrakt.

Der er nemlig mange ting man skal forholde sig til, og derfor er vores erfaring, at lidt hjælp udefra kan fjerne en stor del af stressen og de mange ting man skal huske i forbindelse med en flytning.

En flytning er ofte en stor omvæltning. Derfor gør vi også vores bedste for at gøre processen overskuelig og let, så den ikke behøver overtage alt i den periode, det står på.

Derfor hjælper vi dig med alle de kedelige, hårde og tidskrævende opgaver, nemlig alt lige fra:

  • Nedpakning af dit hjem/kontor ✔
  • Den efterfølgende rengøring ✔
  • Mangel på plads? Vi hjælper også med opbevaring, hvis behovet opstår ✔
  • Affaldskørsel ✔
  • Du kan både købe og leje flyttekasser af os ✔

Læs mere specifikt omkring de enkelte ydelser her.

Flyttemand København

Studerende?

Skal du flytte og er samtidig studerende? Vi ved, at pengene er små, når man er under uddannelse. Derfor tilbyder vi også at give 10 % rabat, mod fremvisning af studiekort.
I vores optik behøver det ikke være en luksus og hyre flyttemænd til at klare slæbet.

Her kan du tjekke vores øvrige priser ud.

Privat eller erhverv?
Uanset om du har brug for hjælp til privat eller erhvervsflytning, rykker vi som flyttemand København ud. Vi varetager nemlig alle opgaver, uanset størrelsen på dem.

Giv os derfor et kald på tlf.30 66 04 26, eller skriv dine oplysninger her, for at bestil flytning.

Klik her, hvis du vil vide hvor mange der bor i din kommende by.

Ikke kun Flyttemand København

Flytte-fætteren er et familiedrevet flyttefirma, som ikke kun flytter inden for grænserne af København. Vi kan nemlig også hjælpe dig der enten har nuværende adresse, eller får fremtidig adresse rundt omkring på Sjælland.

Kontakt os i dag

Hvis du har brug for en flyttemand København, eller har spørgsmål vedrørende en flytning, er du mere end velkommen til at give os et kald, eller sende en mail. Kontakt os på enten. tlf.30 66 04 26, eller udfyld kontaktformularen, så finder vi en løsning der passer dig.