Flyttemand København

Har du brug for en flyttemand København? Hos flytte-Fætteren, står vi klar til at hjælpe dig, der står overfor en flytning. Vi flytter i hele Københavnsområdet, og kan sørge for alt lige fra nedpakning af dit hjem til rengøringen.

Står du derfor og kunne have brug for hjælp fra en flyttemand i København? – Så giv os et kald på tlf. 30 66 04 26, eller skriv en besked i kontaktformularen til højre.

Flytte-Fætteren er din flyttemand København

Hos Flytte-fætteren står vi klar til at give en hånd med, når du skal flytte fra A-B. Vi ved nemlig, hvor meget det kræver, fra det øjeblik du beslutter dig for at skrive under på enten købe- eller lejekontrakt. Vi flytter alt, uanset om det er privat- eller erhverv. Vi står til rådighed for alle der har brug for en flyttemand København. Der er mange ting man skal forholde sig til. Derfor er vores erfaring, at hjælp fra et erfarent flyttefirma kan fjerne en stor del af stressen, og de mange ting man skal huske i forbindelse med en flytning.

En flytning er ofte en stor omvæltning. Derfor gør vi også vores bedste for at gøre processen let og overskuelig, så den ikke behøver overtage alt i den periode, det står på.

Flyttefirma i København

Hvad får du af flytte-fætteren?

Sikker flytteservice

Med hjælp fra vores medarbejdere, er du altid garanteret glade og arbejdsomme flyttemænd. Vi sørger for, at du kommer godt fra start i din nye bolig. Alle vores medarbejdere er uddannede, og ved derfor også, hvordan dine ejendele håndteres korrekt.

Glade og pålidelige medarbejdere

Vi er et stærkt hold bestående af glade og imødekommende medarbejdere. Det vigtigste for os er, at du får en god oplevelse.

Vi lever af at levere god service. Derfor er du også garanteret en service i top.

Skarpe priser

En flytning er i forvejen en dyr affære. Derfor har vi skruet helt ned for priserne, så du ikke behøver gå på kompromis med noget. Vi er derfor stolte af at kunne prale med, at vi er et Københavns billigste flyttefirmaer.

Du kan læse mere om vores priser her.

Flyttemand i København der tilbyder:

  • Nedpakning af dit hjem/kontor ✔
  • Den efterfølgende rengøring ✔
  • Mangel på plads? Vi hjælper også med opbevaring, hvis behovet opstår ✔
  • Affaldskørsel ✔
  • Du kan både købe og leje flyttekasser af os ✔

Læs mere specifikt omkring de enkelte ydelser her.

Hvis du vil have et billigt og professionelt flyttefirma til at stå for din flytning, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 30 66 04 26, eller smide en besked i kontaktformularen til højre.

Flyttemand København
Er du studerende og skal flytte?

Vi ved, at pengene er små, når man er under uddannelse. Derfor tilbyder vi også at give 10 % rabat, mod fremvisning af studiekort. I vores optik behøver det ikke være en luksus at hyre flyttemænd der kan klare slæbet.

Privat eller erhverv?

Uanset om du har brug for hjælp til privat eller erhvervsflytning, kan vi være din flyttemand i København. Vi varetager nemlig alle opgaver, uanset størrelsen på dem.

Giv os derfor et kald på tlf. 30 66 04 26, eller skriv dine oplysninger her, for at bestille flytning.

Klik her, hvis du vil vide hvor mange der bor i din kommende by.

Vi flytter på hele Sjælland

Flytte-fætteren er et familiedrevet flyttefirma, som ikke kun flytter inden for grænserne af København. Vi kan nemlig også hjælpe dig, der enten har nuværende adresse, eller får fremtidig adresse rundt omkring på Sjælland.

KONTAKT OS I DAG

Hvis du har brug for en billig flyttemand i København, eller har spørgsmål vedrørende en flytning, er du mere end velkommen til at give os et kald, eller sende en mail. Kontakt os på enten. tlf. 30 66 04 26, eller udfyld kontaktformularen, så finder vi en løsning der passer dig.