Om firmaet

Flytte-Fætteren er grundlagt af flyttemænd, med flere års erfaring i branchen. Vi flytter fra både små lejligheder, til store villaer. Vi ved hvordan vi skal klare enhver flyttesituation, når vi kommer ud til familien Danmark.

Vi er et familiedrevet firma, drevet af værdier, som at løfte i flok, sammenhold og familie.

Vælger du Flytte-Fætteren som sin flytte-samarbejdspartner, er dine ting i sikre hænder hele vejen. Du bestiller et firma med tonsvis af erfaring inden for både erhverv- og privat flytning. Vi bestræber os altid efter at køre derfra med følelsen af, at du har fået noget ekstra for pengene.

Du er som kunde vores suverænt første prioritet

Vi ved at en flytning kan være uoverskuelig og en stor omvæltning i dit liv. Derfor leverer vi altid et stykke arbejde af allerhøjeste kvalitet. Sikkerheden for dine ting sætter vi lige så højt, som vores ønske om at give dig den bedste flytteoplevelse som overhovedet mulig.

Vi har et bredt udvalg af forskellige ydelser. For at gøre det til en nemmere oplevelse for dig som har brug for det, er vi altid klar til at rådgive og vejlede angående flytning og transport. Vi har også en ekstra bil til rådighed for de akutte flytninger, hvis uheldet skulle være ude og du er blevet brændt af – eller på anden måde ikke får det du ønskede – så er vi klar til at rykke ud alle timer på døgnet.

Du kan trygt vælge Flytte-Fætteren til at flytte for dig. Det har mange andre gjort, og været glade for deres erfaring. Se hvad vores tidligere kunder har sagt om deres erfaring med at flytte med Flytte-Fætteren.