Praktisk

Flytteguide

Følg denne lette guide, for at lette flytte-processen for alle parter, og derved spare penge

Flyttekasser

Alle kasser må maksimum veje 16-20 kg., med mindre andet på forhånd er aftalt. Vores egen favorit er mellemstørrelsen af flyttekasse, da de både er lettere at pakke og arbejde med.

Indpakning

Alle skrøbelige genstande såsom spejle, glas, malerier og dyre møbler – skal være pakket ind i bobleplast, da forsikringen ellers ikke dækker for eventuelle skader. Tv, højtalere og andet skrøbeligt elektronik skal være indpakket i original emballage, da forsikringen ellers ikke dækker en eventuel skade.

Småting

Så vidt det er muligt skal alt pakkes i kasser, da der ellers vil være et stort pladsspilde i flyttevognen. Dette kan muligvis vil resultere i en ekstra tur, der ellers ville kunne have været undgået.

Tunge løft +80 kg.

Når i bestiller flytningen, skal det på forhånd oplyses såfremt i har genstande som vejer +80 kg. Dette vil blive faktureret særskilt med kr. 550/ genstand inkl. moms. Såfremt at genstanden vejer +100 kg. vil vi henvise til vores samarbejdspartner, da det kræver specielle tilladelser.

Materialer

Såfremt at det er muligt, ser vi gerne at vi varsles på forhånd, hvis vi skal medbringe ekstra flyttekasser, tæpper, indpakningspapir eller lignende.

IKEA-ting

Alle større skabe skal på forhånd skilles ad, for at sikre de bedste rammer for at skabet når sikkert frem, i god behold. Vi er selvfølgelig også behjælpelige med at adskille diverse møbler, såfremt det ønskes.

Parkering

Det er altid en fordel, hvis der på forhånd er taget højde for parkeringsmuligheder med flyttevognen. Desto kortere vi skal gå, desto kortere tid tager opgaven – og du sparer derved penge. Er der udelukkende mulighed for parkering ved betaling, vil dette blive tillagt fakturaen.

Jylland & Fyn

Vi tilbyder naturligvis vores smilende service til kunder længere væk end Sjælland. Kontakt os med detaljer for opgaven, og så lover vi til gengæld at kvittere med en skarp fast pris for opgaven.

Udland

Har du ting som skal til sommerhuset eller kontoret – eller skal du måske have fragtet noget hjem til Danmark? Så er vi samarbejedspartneren du søger. Vi tilbyder både faste aftaler såvel som faste priser på udlandsture.

Ekstratakster

Vi er sædvanetro mere end retfærdige med vores priser, og kører derfor fuldstændig uden starttakster til alle vores kunder, som bor indenfor 25 km. afstand fra Centrum i København. Bor du dog længere væk end dette, vil der som udgangspunkt komme +15 min. i starttakst – alt efter afstand samt den enkelte opgaves særskilte aftale og størrelse.