Ydelser

Ikke nok med vi kører og leverer til konkurrencedygtige priser, så er sikkerhed og kvalitet også i top. Vi kan også levere andre ydelser i hensyn til din flytning.

Pakning

Har du for travlt til at klare pakningen selv? Intet problem.

Flytte-Fætteren hjælper gerne med både at pakke dit hjem ned og pakke det ud på den nye bobæl. Ønsker du at bestille en pakning, men er i tvivl om hvad det indebærer? Fortvivl ej. At bestille en flytning inklusiv pakning betyde,r at vi kommer og gør alt arbejdet for dig. Det er ideelt til dig som har for travlt til at kunne nå det selv, eller for dig som bare ikke gider tage slæbet selv.

Vi møder op på dagen med det aftalte antal flyttekasser (hvis I ikke selv har) og begynder derfra at pakke dit hjem ned. Vi pakker alle dine ejendomme sikkert, så det er uskadt når vi flytter det ind i dit nye hjem.

Pakning afregnes efter antal timer brugt.

Affaldskørsel

Opdager du, i forbindelse med din flytning, at du har en masse ting der skal køres til genbrugsstation, på grund af vandskade eller lignende, er Flytte-Fætteren det rigtige valg.

Vi sørger for, at du de ting som skal du ønsker at kassere bliver deponeret korrekt. Har du ejendele du mener andre kan få glæde af, kører vi også disse til genbrug.

Vi møder op på det aftalte tidspunkt og sted, og fylder bilen med alle de ting, som du ønsker kasseret eller kørt til genbrug.

Affaldskørsel afregnes pr time og antal mænd og biler som bliver stillet til rådighed.

Opbevaring

Vi henviser til vores samarbejdspartner: Pelican self storage

Flyttetilbehør

Står du og mangler flyttekasser til dit næste flytte projekt eller bare til opbevaring? Vi både sælger og udlejer flyttekasser som du får leveret lige til din dør.

Har du brug for en eller flere af vores ydelser i forbindelse med flytning, så ring for et uforpligtende tilbud på (+45) 22 46 04 99.

Brug for en flyttemand København? Klik videre og læs mere dine muligheder.