Billigt flyttefirma København, Glostrup, Herlev og Amager

Står du overfor en uoverskuelig flytning i København, Glostrup, Herlev, Amager eller et andet sted på Sjælland? Så kan vi hjælpe dig med en billig flytning, så du kan komme ordentligt på plads i dit nye hjem – nemt, hurtigt og billigt. Flytte-Fætteren er et erfarent og billigt flyttefirma med kvalitet og tryghed i centrum.

Kontakt os på 30 66 04 26, og vi finder i fællesskab en løsning så du billigt og smertefrit kommer igennem din flytning.

Mere end bare flyttekasser

En flytning er for de fleste et stort projekt der ikke altid er til at overkomme. Derfor ved vi også, hvor vigtigt det er at gøre brug af et flyttefirma med erfaring. Hos flytte-fætteren gør vi en dyd ud af at gøre din flytning så let for dig som overhovedet muligt.

Derfor tilbyder vi ikke kun at flytte dine papkasser, men også;

  • Nedpakning af dit hjem
  • Rengøring
  • Opbevaring
  • Affaldskørsel
  • Gratis leje og køb af flyttekasser

Læs mere om de enkelte ydelser her, hvis du vil have billig flytning København.

Med et billigt flyttefirma er det overkommelige priser for alle

En flytning kan let gå hen og blive en dyr affære. Der er ofte mange uventede omkostninger og tidsberøvende gøremål. Derfor sørger vi hos flytte-fætteren for, at du ikke betaler mere end hvad der er højst nødvendigt. Hos os er en aftale en aftale, og derfor er en uventet ekstraregning ikke noget du skal bekymre dig om. Læs mere om vores priser her.

Er du studerende og skal flytte?

Vi ved om nogen, at flytning for studerende kan være særligt omkostningsfuld. Derfor tilbyder vi at give 10% i rabat til alle de studerende, der kan fremvise et studiekort. I vores øjne behøver man ikke gå ned på effektivitet og kvalitet, bare fordi man er studerende.

Står du overfor at flytte hjemmefra? – Her er 10 gode råd til dig der skal flyve fra reden.

Skriv til os her eller ring til os på tlf. 30 66 04 26, så ordner vi din billig flytning københavn.

Hvorfor ikke gør-det-selv?

Vi er et team af erfarne flyttemænd der ved, hvordan der skal løftes og bæres når de tunge møbler og papkasser skal flyttes fra A-B.

Netop derfor ved vi også, hvor galt det kan gå, hvis du ikke bærer flyttekasserne korrekt. Rygskader skal helst undgås, derfor er det en god idé at overlade det til vores professionelle og erfarne team.

Vi sørger for at dine møbler kommer sikkert frem

Kvalitet er noget vi vægter meget højt. Som kunde hos os kan du være sikker på, at vi behandler dine genstande, som var de vores egne. Derfor kan du trygt overlade dine ting i vores varetægt.

Du kan vælge mellem at lade os pakke dem ud, eller selv gøre det.

Billig flytning i København, Glostrup, Herlev, Amager og resten af Sjælland

Bestil billig flytning hos Flytte-Fætteren. Vi flytter for dig der bor i København, men også for dig der bor på resten af Sjælland. Om du bor i lejlighed på 5. eller i stort parcelhus, er for os irrelevant. Tøv ikke hvis du er interesseret i vores hjælp, eller bare har spørgsmål.