Billigt flyttefirma i Hvidovre, Herlev og Greve

Står du overfor en flytning, og har brug for hjælp til alt det praktiske? Hos flytte-fætteren får du et effektivt og professionelt men billigt flyttefirma, der kan udføre en effektiv men billig flytning i Hvidovre, Herlev, Greve og resten af Sjælland. I vores optik behøver flyttemænd ikke være en luksus, kun få har råd til.

Vil du vide mere, eller få et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at give os et kald på tlf. (+45) 22 46 04 99, så finder vi en løsning der passer dig.

Flyttefirma Flytte-Fætteren er din mulighed for en billig flytning

Hos Flytte-Fætteren har vi mange års erfaring med både privat- og erhvervsflytning. Vi er vant til både store og små opgaver, hvilket giver os den rette ekspertise uanset omfanget af din flytning.

Dét er du garanteret ved at vælge Flytte-Fætteren:

  • Imødekommende og friske medarbejdere
  • Alle vores ansatte er trænet og uddannet i at bære korrekt
  • Vi værner om dine ejendele
  • Vi har stor forståelse for, at nogle møbler har affektionsværdi
  • Alt bliver spændt godt og grundigt fast i vores lastbiler
  • …Sidst men ikke mindst er vi ekstremt effektive, så du hurtigst muligt kommer på plads i din nye bolig

Har du spørgsmål eller en speciel genstand du er i tvivl om, vi kan flytte, skal du ikke tøve med at ringe til os på tlf. (+45) 22 46 04 99, eller skrive en besked i kontaktformularen. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Klik her for at se vores priser

Hvorfor få et flyttefirma til at klare din flytning?

Hvis du har flyttet før, ved du sikkert også, hvor stort et projekt det er. Det kommer ofte bag på de fleste, at det kræver mere end først antaget. Hvad får du ud af bestille en billig flytning hos Flytte-Fætteren?

Du undgår en stressfuld periode op til flyttedatoen

Tiden op til en flytning kan være præget af alle mulige følelser. Det kan for mange, være en særligt stressfuld affære at skulle ordne alt det praktiske, en flytning involverer. Som professionelle flyttemænd, er det vores opgave at holde overblikket, og sørge for, at din flytning går som smurt. Med lidt hjælp udefra vil din flytning derfor blive mindre stressfuld.

Du undgår at løfte forkert

Når man vælger selv at stå for sin flytning, sker det ofte, at nogen kommer til skade. Det kan enten være dig selv, en ven eller et familiemedlem. Rygproblemer skal man ikke undervurdere. Det kan være yderst fatalt for den enkeltes fremtid og give kroniske smerter.

Rigtig mange bærer forkert, eller bærer for tunge genstande alene. Alle vores medarbejdere er uddannet, og trænet i at bære korrekt, så de hverken ødelægger eller belaster deres ryg.

Dine genstande kommer sikkert fra A-B

Fordi vi er uddannet i at løfte og bære korrekt, ved vi også, hvordan vi skal håndtere dine ejendele, så de stadig er intakte når vi når frem til slutdestinationen. Vi har det rette udstyr der skal til for at spænde møbler og andre ejendele godt og grundigt fast.

I tilfælde af, at der sker et uheld og nogle af dine ejendele bliver beskadiget, er vi selvfølgelig grundigt forsikret.

Vi flytter i hele Storkøbenhavn, men her kan du læse mere om flyttefirma Brønshøj og billig flytning København.

Skræddersy din billig flytning

Dét kan vi hjælpe med:

For at sikre dig en billig flytning, har du mulighed for at vælge ydelser til og fra. Du kan med andre ord skræddersy nøjagtig, hvor meget du selv vil være involveret, og hvordan dagen skal forløbe.

Nedpakning af dit hjem

Hos Flytte-Fætteren tilbyder vi at være med helt fra starten. Det betyder, at vi gerne kommer og pakker hele dit hjem ned i flyttekasser på forsvarlig vis. Har du ikke selv flyttekasser, medbringer vi det antal, som er passende til jer. Ønsker du ikke vores hjælp til nedpakning i flyttekasser, kan du læse mere om gode råd og tips på flyttedagen.

Rengøring

Har du ikke tid til selv at stå for rengøringen af din nuværende bolig, er det intet problem. Som en del af billig flytning tilbyder vi, at sørge for grundig rengøring, så du overdrager boligen med god stil.

Opbevaring

Har du ikke plads til alle dine ejendele? I så fald tilbyder vi også sikker opbevaring i trygge rammer. Det giver dig mulighed for at slå flere fluer med ét smæk.

Affaldskørsel

Har du meget skrald og affald du gerne vil af med, er det heller ikke noget problem. Vi tilbyder at køre det hele til den nærmeste genbrugsstation.

Giv os et kald for et uforpligtende tilbud fra et billigt flyttefirma

Har du spørgsmål, eller vil du gerne bestille vores hjælp til din flytning, er du velkommen til at give os et kald på tlf. (+45) 22 46 04 99 eller sende en besked i kontaktformularen. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.
Vi er et professionelt og billigt flyttefirma for dig i Hvidovre, Greve, Herlev og på resten af Sjælland.

Vi glæder os til at høre fra dig.