Erhvervsflytning i København og på Frederiksberg

Med mange års erfaring ved vi, hvad der skal til for udføre sikker og effektiv erhvervsflytning i København og omegn. Og det er tilmed til en rigtig god pris! Om det er kontoret, bagerbutikken eller fabrikshallen, der skal have ny adresse, så kan vi løfte opgaven med erhvervsflyt for jer.

Vi udfører erhvervsflyt for alle typer erhverv i Storkøbenhavn

Ikke to erhverv er ens, men de færreste kan lide idéen om at tage tid ud af kalenderen til at flytte. Tiden skal jo helst bruges på at betjene kunder, producere produkter eller hvad end lige netop din virksomhed brænder for. Derfor er det også vigtigt for os at kunne tilbyde erhvervsflytning, der er tilpasset vores kunders specifikke behov.

Fleksibel og effektiv erhvervsflytning til en god pris

Alt efter behov laver vi en flytteplan, der minimerer generne mest muligt for både virksomhed, kunder og medarbejdere. Vi lever af vores tilfredse kunder, og vores mål er at gøre din flytning til en god oplevelse. Det betyder også, at vi altid arbejder for en overskuelig og billig flytteproces. Vi sætter sikkerheden i højsædet for både dit inventar og vores medarbejdere, så vi er sikre på, at alt og alle kommer sikkert frem.

Få et uforpligtende tilbud på erhvervsflytning

Lad os skræddersy et godt flyttetilbud til din virksomhed! Ring til os på (+45) 22 46 04 99, og så tager vi en uforpligtende snak om lige netop din erhvervsflytning. Du er også velkommen til at skrive på flyttefaetteren@gmail.com eller udfylde formularen her på siden. Hvis du har nogle spørgsmål, så sidder vi klar til at besvare dem for dig.