Firmaflytning og virksomhedsflytning i København og omegn

Virksomhedsflytning, firmaflytning, kontorflytning eller erhvervsflytning – Ja kært barn har mange navne. Hos Flytte-fætteren går vi ikke så højt op i hvilket ord, du foretrækker, men vi går op i at sikre en god flytteoplevelse for alle slags virksomheder! Som erfarent flyttefirma er vi klar til at tilbyde skræddersyet firmaflytning i København, Frederiksberg og omegn til byens bedste priser.

Lad os tage slæbet i din virksomhedsflytning

Om opgaven er lille eller stor, kan vi tage slæbet for dig. Vores mission er at gøre din virksomhedsflytning til en god oplevelse, og vi lægger vægt på at gøre processen overskuelig for alle involverede. Samtidig har vi stor forståelse for, at en firmaflytning altid skal tilpasset til det specifikke firma, så arbejdsprocessen forstyrres mindst muligt. Flytteplanen lægges derfor i samarbejde med dig og med udgangspunkt i netop din virksomheds behov og ønsker.

Firmaflytning med sikkerheden i top

Vi bruger kun de sikreste metoder til at flytte dine kontormøbler, computere, maskiner og andet inventar. Alle genstande transporteres med forsigtighed fra A til B. Det gør vi, fordi vi ved, hvor vigtig sikkerheden er. Samtidig ved vi også, hvordan der bæres korrekt, så hverken vores ryg eller dit inventar tager skade. Skulle uheldet være ude, er vi naturligvis forsikret 100 %.

Altid gode priser på virksomhedsflytning og firmaflytning

En god flytning behøver ikke nødvendigvis være en dyr flytning. Vi tilbyder yderst konkurrencedygtige priser, og vi er klar til at give dig et godt tilbud. Ring til os på (+45) 22 46 04 99 eller skriv på flyttefaetteren@gmail.com. Vi skal nok besvare alle spørgsmål, som du måtte have, og så giver vi byens bedste tilbud på din flytning.