Flytning af møbler i København og omegn

Skal du have flyttet dine møbler fra A til B?

Flytte-Fætteren tilbyder en bred vifte af ydelser indenfor flytning – og flytning af møbler er ingen undtagelse. Vi kan også tilbyde sikker flytning af klaver og flygel for dig.

Kontakt os derfor gerne på tlf. 30 66 04 26 for et uforpligtende tilbud på flytning allerede i dag.

Flytning af møbler og klaver effektivt og til tiden

Flytte-Fætteren er en virksomhed, der specialiserer sig i næsten alle tænkelige flytteopgaver – lige fra ned- og udpakning til transport af møbler, flyttekasser og andre genstande.

Derfor er vi selvfølgelig også behjælpelige med flytning af alle slags møbler – uanset om du skal have transporteret din nye sofa hjem fra butikken, have hjælp til at skille dig af med et gammelt, tungt sofabord eller rykke alt dit inventar fra dit gamle hjem til dit nye.

Selvfølgelig passer vi også på dine ting, som var de vores egne. Vi fastgør møbler og andre genstande grundigt og nænsomt i vores biler, ligesom vi kender til metoder til effektiv flytning.

Ikke mindst udfører vi arbejdet til den aftalte tid – og til den aftalte pris. Din tilfredshed og kvaliteten af det udførte arbejde er alfa og omega, når du overlader flytningen af dine møbler i vores hænder.

Læs mere om os her.

Tryg møbel- og klaverflytning uden bekymringer

Ganske vist er effektivitet og kvalitet nøgleord, vi altid har med os i vores arbejde. Men hos Flytte-Fætteren vægter vi også din tryghed højt.

Vi ved, at en flytning kan være både overvældende og stressende. Derfor bestræber vi os på at gøre din flytning så overskuelig og billig som muligt – og ikke mindst gøre den til en positiv oplevelse. Af samme grund har vi altid det gode humør med os, når vi flytter for dig.

Kontakt os for et tilbud på flytning af møbler i København og omegn

Har du behov for professionel flyttehjælp?

Kontakt Flytte-Fætteren på tlf. 30 66 04 26 eller via kontaktformularen – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.