Flyttefirma Brønshøj

Søger du et lokalt flyttefirma i Brønshøj, der har kvaliteten og din tryghed i centrum – uden at det koster en formue?

Så er du landet det rette sted. Flytte-Fætteren er et stærkt hold af flyttemænd med mange års erfaring indenfor erhvervs- og privatflytning. Og med adresse på Stenløsevej 103 i Brønshøj, er vi ikke langt væk, når du skal have flyttet i lokalområdet eller det øvrige København.

Kontakt os på tlf. 30 66 04 26, og hør mere.

Flyttefirma Brønshøj – tryg flytning med fokus på dine behov

Flytte-Fætteren er mere end blot et flyttefirma. Vi er et familiedrevet firma baseret på ufravigelige værdier som tryghed og kvalitet – og som kunde hos os er du det absolutte centrum i vores forretning.

En flytning er stressende, dyr og besværlig. Derfor går vi langt for at gøre lige netop din flytning til en positiv oplevelse – såvel økonomisk og praktisk som følelsesmæssigt.

Det betyder blandt andet, at professionel rådgivning en integreret del af vores ydelser. Med mange års erfaring kan vi holde hovedet koldt og hjælpe dig med at overskue hele flytteprocessen – lige fra du pakker den første flyttekasse, til alle dine genstande står klar i dit nye hjem.

Og så passer vi på dine ting, ligesom vores priser er konkurrencedygtige. Du skal have noget for pengene, når du vælger Flytte-Fætteren som dit foretrukne Flyttefirma Brønshøj.

Flyttefirma i Brønshøj til alle flytteopgaver

Som kunde hos Flytte-Fætteren er det dig, der bestemmer omfanget af vores arbejde. Du vælger selv, om vi bare skal flytte dine genstande fra det ene sted til det andet, eller om vi skal bistå dig gennem hele processen – fra rådgivning til pakning og flytning.

Vi kan blandt andet tilbyde:

Du får samlet alle dine behov for flytning hos én og samme virksomhed med Flytte-Fætteren som dit flyttefirma i Brønshøj.

Få et uforpligtende tilbud

Skal vi være dit flyttefirma Brønshøj eller Husum? Eller ønsker du bare et uforpligtende tilbud?

Kontakt Flytte-Fætteren for en snak om dine behov. Ring på tlf. Telefon: 30 66 04 26, eller skriv via kontaktformularen.