Kontorflytning i København og omegn

Er det tid til at flytte til nye kontorlokaler? Vi tilbyder effektiv og sikker kontorflytning i København, Frederiksberg og de omkringliggende områder. Når et kontor skal flyttes til nye lokaler, skal der tages højde for arbejdsgange og medarbejdere, og det er vores mission at gøre flytningen overskuelig og smertefri for hele virksomheden. Som erfarent flyttefirma garanterer vi en effektiv, fleksibel og billig kontorflytning for virksomheder i hele Storkøbenhavn.

Sikker flytning af kontoret

Når vi står for din firmaflytning, så ved du, at sikkerheden er helt i top. Vi har stor forståelse for, at kontoret ofte er fyldt med uundværlig elektronik og inventar, som skal flyttes forsvarligt og sikkert. Hos Flytte-fætteren benytter vi kun de sikreste metode til at flytte dit kontorinventar hele vejen. Vores forsikringer er naturligvis også helt i orden, så hvis uheldet, mod al forventning, skulle være ude, er du godt dækket ind.

Få et godt tilbud på kontorflytning i København og omegn

Om kontoret ligger i København, Herlev, Hvidovre, Greve, Glostrup eller et helt sjette sted, så står Flytte-Fætteren klar til at hjælpe dig. Med adresse i Brønshøj befinder de fleste af vores erhvervskunder sig i Storkøbenhavn. Men hvis din kontorflytning kræver en længere distance, så kan vi sagtens sørge for sikker transport hele vejen.

Har du nogle spørgsmål eller vil du gerne høre mere om vores ydelser? Ring til os på (+45) 22 46 04 99 for at få et uforpligtende flyttetilbud tilpasset netop dine behov.

Brug for anden form for erhvervsflytning? Læs mere her.